Pankkikortin lisääminen

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

2. Napauta sovelluksen pääikkunassa -kuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

3. Napauta pikapalkissa Pankkikortit > .

Pankkikortti -ikkuna avautuu.

4. Syötä merkinnän nimi (esimerkiksi kortin myöntäneen pankin nimi) Nimi-kenttään.
  5. Syötä pankkikorttisi tiedot Ensisijaiset tiedot -osioon: kortin numero, omistaja, erääntymispäivä, CVC2-/CVV2-koodi ja PIN-koodi. Kaspersky Password Manager piilottaa kaikki kenttiin syötettävät tärkeät tiedot ja esittää ne näytöllä pisteinä. Voit tarkastella tietoja napauttamalla -kuvaketta. Voit skannata kortin tiedot manuaalisen syöttämisen sijaan napauttamalla -kuvaketta.
  6. Täytä valinnaiset tiedot Ylimääräiset-osioon.
  7. Lisää mahdolliset kommentit Kommentti-osiossa.
  8. Napauta Tallenna.

Pankkikortin merkintä ilmestyy Pankkikortit-ikkunaan. Jos haluat tarkastella pankkikortin tietoja, laajenna merkintä ja napauta Avaa.